Eficienta

Flexibilitate

Competitivitate

Rapiditate

Creare Site

Crearea si designul site-ului reprezinta poate cea ma placuta etapa. Noi te ajutam cu editarea grafica si programarea acestuia. 
Solutiile pe care ti le oferim pot fi de la cele mai simple pana la portaluri web extrem de complexe si personalizate in functie de necesitatile, scopul si obiectivele dorite. 

In functie de bugetul alocat am dezvoltat solutii prin care puteti avea chiar astazi propriul site, GRATUIT! 

De fiecare data lucram impreuna cu clientul si suntem deschisi oricaror sugestii in asa fel incat rezultatul final sa ofere maximum de satisfactie. 

Re-design Site

Ai deja un site, dar doresti imbunatatirea elementelor de design, dinamica sau adaptarea la cele mai noi cerinte tehnologice. 

Refacem orice site in functie de necesitatile dumneavoastra:
- refacere layout si design
- adaugare de elemente dinamice care sa imbunatateasca functionalitatea
- adaptarea pentru noile cerinte, vizualizare pe telefoanele mobile sau tablete 

Gazduire Site

Odata creat site-ul, acesta trebuie incarcat pe un server web. 
Noi iti alocam spatiul necesar pe serverele noastre de mare viteza, fara nici un fel de limitari in ceea ce priveste spatiul ocupat sau traficul derulat. 

Tot noi ne ocupam si de configurarea serverului si a site-ului pentru ca acesta sa fie functional 

Mentenanta si suport 24/7


Va stam la dispozitie 24h/zi, 7zile/saptamana in orice problema legata de site-ul tau. Fie ca este vorba de modificari ocazionale, sau incidente noi suntem disponibili la orice ora pentru a solutiona cerintele tale.

Optimizare pentru motoarele de cautare

Oferim consultanta in creare site-ului astfel incat clientii sa te gaseasca cat mai usor. Optimizarea inseamna alegerea cuvintelor cheie, harta site-ului, continut cat mai “prietenos” atat pentru vizitatori dar si pentru motoarele de cautare, date structurate.

Inregistrare domeniu

Alegerea domeniului potrivit este un pas esential in mediul on-line. Adresa site-ului trebuie sa fie usor de retinut, dar si cat mai reprezentativa in functie de tematica site-ului, domeniul de activitate, scopul si obiectivele ce doresc a fi atinse. 

Cautam impreuna cel mai potrivit nume pentru site-ul tau, astfel incat sa fie cat mai vizibil si usor de promovat. 

De asemenea, daca doresti facem noi rezervarea domeniului ales, pe numele tau, GRATUIT. Tu va trebui sa achiti doar costul pentru inregistrarea acestuia.